Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Alan: ''İlçelerimizin kalkınması için ortak projeler yürütüyoruz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak görevlerine başlayan Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Eğitmeninden 'astroloji' vurgusu, 'medyum' yanılgısı

Astrologların medyum olarak görüldüğünü, astroloji denince insanların aklına fal, büyü ve cadılık gibi yanlış bilginin geldiğini ifade eden astroloji eğitmeni Yüsra Öztürk, astrolojinin, M.Ö. 4000'li yıllara dayandığını söyledi.

ABD'li öğrencilerin Gazze eylemlerine, Fırat Üniversitesinden 3 dilde destek

Türkiye'deki birçok üniversite, sosyal medya hesaplarından yayımladığı açıklamayla ABD'deki üniversite öğrencilerinin Gazze eylemlerine destek verdi. Fırat Üniversitesi öğrencileri de düzenledikleri basın toplasında, 3 dilde Gazze eylemlerine destek verdiklerini açıkladı.

Başkan Alan: ''ETAK Projemiz Baskil'i canlandıracak''

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimleri sonrası gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yolda yürürken 800 bin liralık çekini düşürdü, bulana ödül verecek

Elazığ'da aldığı kamyonun ödemesini yapmak için giderken üstünde taşıdığı 800 bin liralık çekini düşüren bir kişi, çeki bulana ödül vereceğini ifade etti.

Elazığ'da öğretmen ve öğrenciler kan bağışında bulundu

Elazığ Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, farklı bir etkinliğe imza atarak kan bağışında bulundu.

Elazığ'da gök yüzünde görülen cisim tedirgin etti

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde gökyüzünde görülen garip cisim, tedirgin etti.

Elazığ'daki kampanyada elde edilen 263 bin lira Filistin'e gönderildi

Elazığ'da düzenlenen kampanyada elde edilen 263 bin lira, Filistin'e gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) hesabına yatırıldı.

Elazığlı kadınların ürettiği çantalar dünyada sergileniyor

Elazığ'da kadınların ürettiği el emeği göz nuru çantalar, başta Fransa, İtalya ve Avustralya olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde sergileniyor.

Jandarma ekiplerinden anlamlı kutlama

Elazığ'da jandarma ekipleri, Dünya Veteriner Hekimler Günü çerçevesinde veteriner hekimleri unutmadı.

Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı, muhtarlığı kazandı şimdi 2028 seçimlerine hazırlanıyor

Elazığ'da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili olan ve kazanamadığını öğrendiğinde hastaneye kaldırılması ile gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi. Muhtar Güneş, 2028 seçimlerinde milletvekililği için yine aday olacağını belirterek, şimdiden vatandaşları gezerek oy istemeye başladı.

'Elazığ, hem ekonomi hem de kültür-sanatta önemli bir konumda'

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Elazığ'da düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışma finalleri kapsamında kente gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve Orhan Aydın, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

Aracına, 'Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim' yazdı, trafiğe çıktı

Elazığ'da bir vatandaşın arabasının arkasına yazdığı yazı, seyir halinde ilerleyen sürücüleri tebessüm ettirdi. Acemi sürücü, aracının arkasına ''Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim'' şeklinde yazı asarak trafikteki diğer sürücüleri uyardı.

Jandarmanın 185'inci kuruluş yıldönümünde çocuklara özel etkinlik

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığı tarafından 185'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde çocuklara yönelik faaliyet gerçekleştirildi.

Elazığ'da 21 çift mutluluğa 24.04.2024'te 'Evet' dedi

Elazığ'da nikahlarını '24.04.2024' tarihinde kıydıran 21 çift, mutluluğa Evet dedi.

23 Nisanda başkanlık koltuğuna minik Tutar oturdu, talimatını verdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Namık Kemal İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi minik Elçin Zeynep Tutar'a bıraktı.

Vali koltuğuna oturdu, ilk icraatlarından birisi deprem ve yapı stoku oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Elazığ Valiliği makamına oturan öğrenci Ensar Doruk Tanış'ın ilk icraatlarından birisi deprem nedeniyle yapı stokları oldu. Fethi Sekin Şehir Hastanesinde kullanılan sismik izolatörleri örnek gösteren Tanış, bunun tüm binalara uygulanabileceğini ifade etti.

Öğrenciler, 23 Nisan etkinliğinde doyasıya eğlendi

Elazığ'da öğrenciler 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde gönüllerince eğlendi.

FHGC Başkanı Gürtürk'ten Başkan Şerifoğulları'na teşekkür

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkan Serkan Gürtürk, 10 Ocak 2023 tarihinde hizmete açılan ve yoğun ilgi gören Basın Müzesinin adının 'Gazeteci-Yazar Mehmet Topal Harput Basın Müzesi' olarak değiştirme kararından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür etti.

Toplam 1121 haber.