Genel

Genel Haberleri

Ak Parti’nin Karakoçan Hassasiyeti

Mevcut belediye başkanı Ayhan Akbaba’nın yeniden aday olmayacağını açıkladığı Karakoçan’da seçim heyecanı devam ediyor. 

ELİGED'ten Deprem Bölgesine Yardım

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremde, Elazığ'ımız ile birlikte 11 ilimizde yaklaşık 14 milyon kişinin yaşadığı bölgelere yönelik yardımlar sürüyor.

Hizmet-İş'ten Üyelerine Deprem Yardımı

Hizmet-İş sendikası Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağdur olan üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Gül: 'Prof. Dr. Erbakan, Her Alanda Devrim Yapmıştır'

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, Milli Görüş'ün lideri ve eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 12. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

İHH, Yaraları Sarıyor

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 50 bine yakın canımızı yitirdiğimiz depremlerde afetzedelerin her türlü ihtiyaçlarına ilk günden beri koşan İHH, en koordineli çalışan yardım kurumlarından biri olarak bölgedeki desteklerini sürdürüyor. Elazığ İHH, Malatya'da günlük sıcak aş, arama-kurtarma çalışmaları yanında sosyal hizmetlerine devam ediyor.

Keban Belediyesi İle Hizmet-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesi

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, iş yeri ve üye ziyaretleri ile toplu-iş sözleşmelerine devam ediyor.

Prof. Dr. Atmaca: 'Mutluluk Ismarlama Gelmez'

Geçtiğimiz hafta resmi açılış töreni yapılan ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın prestij projesi olarak kabul gören Engelsiz Yaşam Merkezi yerleşkesinde hizmet veren çok sayıda birimin her kesime yönelik eğitim ve seminerleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay evleniyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin hayatlarını birleştirecek.

En anlamlı Kadınlar Günü programı

8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla birçok kamu ve özel kurumlarımız etkinlik düzenlerken en kapsamlı, en anlamlı ve kadınlarımızı hem başarıları hem de yaşadıkları mağduriyetleri yansıtan ve kuşatana en güzel programı Elazığ Belediyesi gerçekleştirdi.

Palulu için kral tahtından daha değerli! Bir de demli çay olsa…

Binlerce yıllık tarihi geçmişe ve değerlere sahip Palu için Murat Nehri’nin birçok anlamı ve değeri var.

İşte bu iyi haber!

24 Ocak depremi, ardından yaşanan pandemi süreci ve ekonomik şartların ağırlaşması ile zor günler yaşayan Elazığ için güzel haber Sanika Boru'dan geldi.

Camilerden şükür tekbirleri yükseldi

Yıllarca kuraklık yaşayan Elazığ’ın, son aylarda bol miktarda kar ve yağmur yağılarına sahne olması Cuma namazında şükür tekbirleriyle karşılandı.

Muhtarlardan sosyal konut tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla ülkemizde yapımı başlatılan 100 bin sosyal konut projesi çerçevesinde de ilimizde de 1300 sosyal konut projesi başlatılmış, kuraları çekilmişti. Ancak yaşanan 24 ocak depremi sonrası bu konutlar öncelikle depremde evleri yıkılan hak sahiplerin verilerek bu kesimin mağduriyetleri giderilmişti.

Toplam 13 haber.