Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Elazığ'da öğrenciler okuyup meslek öğrenerek okul harçlıklarını çıkarıyor

Elazığ Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bünyesindeki kuaför ve güzellik merkezi bölümünde öğrendiklerini hayata geçirerek okul harçlıklarını çıkarıyor.

Elazığ'da doğalgaz bulundu

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde Maden Tektik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından doğal gaz rezervi bulundu.

Enflasyon Durdurulamıyor: Aylık 5, Yıllık 55

Son dakika: Türkiye İstatistik Kurumu şubat ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, geçtiğimiz ay enflasyon yüzde 4,81 artarken, yıllık enflasyon yüzde 54,44'e yükseldi.

Elazığ'da 'Çedene kahvesinin' tescillenmesi üreticiyi sevindirdi

'Çedene kahvesinin' Türk Patent Enstitüsü'nce tescillenerek Elazığ mutfağının coğrafi işaretli ürünleri arasında yerini alması kahve üreticilerini sevindirdi.

FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ'da gerçekleşti

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ ev sahipliğinde gerçekleşti.

Elazığ'da TSO Başkanı Arslan, '42 ana başlıktaki 250 aksiyonumuzun her biri şehrimizin ve ticaretimizin gelişmesine odaklıdır'

TOBB Akreditasyon sürecinde öncelikle üyelere, Elazığ'da ile iş dünyasına değer üretmek ve bunu sürdürülebilir kılmak için gayret gösterdiklerini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, '42 ana başlıktaki 250 aksiyonumuzun her biri şehrimizin ve ticaretimizin gelişmesine odaklıdır' dedi.

Türkiye'nin en büyük maden rezervinin bulunduğu ilçede vatandaşlar heyecanlı

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından Elazığ'da yapılan inceleme ve saha çalışmalarında cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi bulundu. Değerlendirmelere göre bulunan maden rezervlerin toplam piyasa değerinin miyarlarla dolar olduğu belirtildi.

Benzin ve motorine büyük zam yolda

Son aylarda döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle benzinin litre fiyatı da sürekli güncellenmişti.

Başkan Arslan 'İlimiz için tarihi bir dönem noktası olan yatırımı şehrimize kazandırmak istiyoruz'

Maden ilçesi bölgesindeki maden sahasıyla ilgili tüm alanda kamuoyunu bilgilendirdiklerini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, 'İhale tarihini vekillerimizin de araya girmesi ile 04 Nisan tarihine kadar uzatarak ihtiyaç duyduğumuz çok önemli bir zaman kazandık. Şimdi bu zamanı en iyi şekilde kullanıp ihale tarihine kadar hazır olmak istiyoruz. İlimiz için tarihi bir dönem noktası olan bu yatırımı şehrimize kazandırmak istiyoruz' dedi.

Toplam 237 haber.