Asayiş

Asayiş Haberleri

Elazığ'da çöken binada arama kurtarma çalışmalarına doğalgaz sızıntısı nedeniyle ara verildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazdaki arama kurtarma çalışmalarına doğalgaz sızıntısı nedeniyle ara verildi.

Elazığ Valisi Toraman, '8 bina ağır hasarlı'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Şehirdeki ağır hasarlı binalar hakkında bilgi veren Elazığ Valisi Ömer Toraman, İl merkezinde 7 bina, Akçakiraz beldesinde 1 bina ağır hasarlı dedi.

Elazığ'da çöken binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'da 6 bina tahliye edildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ'da ağır hasar alan 6 bina tahliye edildi. Çöken bir binada ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'daki enkaz alanına çadırlar kuruluyor

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Enkaz altında kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları sürerken, bölgede çadır kurumuna başlandı.

Elazığ Valisi Toraman, '2 vatandaşımızın enkaz altından çıkarılması için çalışmalar devam etmektedir'

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Vali Ömer Toraman enkaz altında kalan 2 kişiyi kurtarmak için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Elazığ'da bina böyle çöktü

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremde bir binanın çöküş anı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Elazığ'da 'Çöken bina altında 2 polis kaldı' iddiası

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından boşaltılmış olan Elazığ'daki bir bina çöktü. Binanın sabahki depremde boşaltıldığı ve içerisinde tespit yapmak için giren 2 polis memurunun enkaz altında olduğu iddia edildi.

Elazığ bir bina çöktü, biri polis 4 kişinin olduğu tahmin ediliyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki son depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Binada biri polis 4 kişinin olduğu tahmin ediliyor.

Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri, deprem bölgesinde

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de Malatya'da enkaz başında çalışmalarını sürdürüyor.

Deprem uzmanı 22 gün önce 'Kahramanmaraş hattına dikkat' diye uyarmıştı

Jeoloji Yüksek Mühendisi Burhan Daş, 15 Ocak günü Elazığ'da yaşanan 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından uyarıda bulunarak, Çelikhan-Kahramanmaraş hattı üzerinde büyük bir deprem beklediğimizi vurgulamıştık, bu beklentimiz halen devam etmekte ifadelerine yer vermişti.

Deprem anı ve vatandaşların paniği kamerada

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde olduğu gibi Elazığ'da da hissedildi. Elazığ'da deprem ve vatandaşların paniği bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

7.4'lük depremde Fırat Üniversitesi Hastanesinde sıva çatlakları oluştu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesinde bulunan bazı bölümlerde sıva çatlakları meydana geldi.

Elazığ'da 9 katlı binanın duvarları yıkıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem birçok ilde olduğu gibi Elazığ'da da hissedildi. Depremde Elazığ'da 9 katlı bir binanın giriş kısmının duvarları yıkıldı. Binada yaşayan vatandaşlar, ekipler tarafından tahliye edilerek toplanma alanlarına götürüldü.

Elazığ'da 7 tim UMKE ve 112 ekibi Malatya ile Diyarbakır'a yönlendirildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem birçok ilde olduğu gibi Elazığ'da da hissedildi. Depremde Elazığ'da yıkım veya göçük meydan gelmezken, 7 tim UMKE ve 112 sağlık ekibi, Diyarbakır ve Malatya'ya yönlendirildi.

Elazığlılar geceyi dışarıda ateş yakarak geçiriyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi. Depremden etkilenenler, evlerinin önünde yaktıkları ateşin başında geçiriyor.

7.4'lük depremin şiddeti kameralara yansıdı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi. Elazığ'da şiddetli bir şekilde hissedilen depremin şiddeti en net olarak bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ Valisi Ömer Toraman: 'Şu ana kadar ilimizde herhangi bir yıkım ihbarı almadık'

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi. Elazığ Valisi Ömer Toraman, 'Kıymetli hemşehrilerim, Şu ana kadar ilimizde herhangi bir yıkım ihbarı almadık. Sükunetle hareket edelim. Trafikte yoğunluk oluşturmayalım. Çok geçmiş olsun' dedi.

7.4'lük depremi hisseden Elazığlılar korku dolu anları anlattı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi. Şiddetli depremi yaşayan Elazığlılar, korku dolu anlarını anlattı.