Asayiş

Asayiş Haberleri

Elazığ'da vatandaşlara 'KADES' anlatıldı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) anlatıldı.

Elazığ'da çatı yangını, büyümeden söndürüldü

Elazığ'da bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları sürüyor

Elazığ'da jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede bir gram esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli ise gözaltına alındı.

Elazığ'da römorka çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Elazığ'da römorka çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, 2 kişi yaralandı.

Öğretmen oğulları tarafından öldürülen 6 kişilik aile son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da, dün doğal gaz kaçağından dolayı girdikleri evde 6 kişinin cansız bedeniyle karşılaşan polis ekipleri, aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiğini tespit etti. Hayatlarını kaybeden 6 kişilik ailenin cansız bedenleri son kez cenaze namazında bir arada görüntülendi.

Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif yaralandı.

Elazığ'da 6 kişinin cansız bedeni morga kaldırıldı

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından 6 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Elazığ'daki aile katliamında 'kumar borcu' iddiası

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Ailesini katleden ve ardından intihar eden şahsın, kumar borcunun bulunduğu ve babasından para istediği bu yüzden tartışma çıktığı iddia edildi.

Doğal gaz kaçağı için eve giren polis dehşetle karşılaştı

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimi ev aradığını söyledi, kimi de lavabolara saklandı

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci ev aramaya geldiğini savunurken, bazı dilenciler ise caminin lavabolarına saklandı.

Minibüste yolculuk yaparken elini koltuğun arasına sıkıştırdı

Elazığ'da arkadaşıyla birlikte minibüste yolculuk yapan bir vatandaş elini koltuğun arasına sıkıştırdı. İtfaiyenin, vatandaşın elini sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Deprem bölgesi Nurdağı'ndan babasının cenazesine geldi, kaza yaptı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir araç sürücüsünün ise kente, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden babasının cenazesini almaya geldiği öğrenildi.

Elazığ'da yolcu dolu otobüsün arka tekeri fırladı

Elazığ'da içinde yolcu dolu belediye otobüsünün seyir halindeyken sol arka tekerleği fırladı. Otobüs şoförünün yavaş ilerlemesi muhtemel bir facianın önüne geçti.

2 çocuk babasından 10 gündür haber alınamıyor

Elazığ'da 10 gün önce evinden çıkan 2 çocuk babası 43 yaşındaki Murat Avcı'dan haber alınamıyor.

Evini ateşe verip kendini bıçakladı: 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Elazığ'da bir kişi evini ateşe verip kendini bıçakladı. Olayda kendini yaralayan şahısla birlikte dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Husumetlileri tarafından vurulan şahıs hayatını kaybetti

Elazığ'da dün husumetlileri tarafından vurularak ağır yaralanan şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karşı şeride geçen hafif ticari araç, otomobille çarpıştı: 3 yaralı

Elazığ'da karşı şeride geçen hafif ticari araç, otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Yolda gördükleri husumetlilerine kurşun yağdırdılar: 1'i ağır 2 yaralı

Elazığ'da iki husumetli grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüpheliler, halı saha minibüsünü alıp kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

300 yıllık tarihi cami yanarak kullanılmaz hale geldi

Elazığ'da 2020 yılındaki depremde ağır hasar alan fakat tarihi eser olduğu için yıkımı yapılmayan 303 yıllık cami, gece saatlerinde çıkan yangında adeta küle döndü.