Tolga Ağar Haberleri

Tolga Ağar Haberleri

Milletvekili Ağar, yeni stadyumu gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da yapımı devam eden şehir stadyumunu gezdi.

Eski Başkan Akay'dan Milletvekili Ağar'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın girişimleriyle AK Parti Grubu tarafından hazırlanan kanun teklifinin torba yasa kapsamında TBMM'de kabul edilmesinin ardından Eski Bem-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay, Milletvekili Tolga Ağar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Ağar'ın girişimleriyle mağduriyet sona erdi

Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdare çalışanlarının yemek yardımına yönelik 2014 yılından buyana devam eden sorun AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın girişimleriyle ortadan kaldırıldı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ağar: 'Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir'

AK Parti'nin daha güçlü olmasıyla birlikte Türkiye'nin de güçlü olacağını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'O nedenle bizim mesuliyetimiz Türkiye'ye karşıdır. Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir' dedi.

Elazığ'ın Ankara Çıkarması

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek, şehrimizde yapılan ve yapılacak olan projeler hususunda değerlendirmelerde bulundular.