Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri

CHP'li vekil Milli Eğitim Bakanına soru önergesi vermişti, o doçent suçlamalardan tamamen aklandı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın doçentlik unvanını usulsüz olarak aldığı yönündeki iddiaları TBMM gündemine taşıyarak hakkında Milli Eğitim Bakanlığına soru önergesi verdiği Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde Doç. Dr. İlyas Kayaokay, aradan geçen bir yıllık sürede hem Danıştay hem YÖK tarafından suçlamalardan aklandı.

Elazığ'da Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce ülke genelindeki imam hatip liseleri ve ortaokulları arasında düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Elazığ'da gerçekleşti.

Cumhuriyetin 100. yılında yapımı tamamlanan okul, öğrencilerine kavuştu

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel yapımı tamamlanan 100. Yıl Çaydaçıra Ortaokulu, öğrencilerine kavuştu. Ara tatilin ardından yeni okullarına kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

FÜ ile MEB arasında yapısal inceleme protokolü imzalandı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Fırat Üniversitesi arasında 'eğitim kurumu binaları ve eklentilerinde yapısal inceleme ve ar-ge çalışmaları yapılmasına' ilişkin protokol imzalandı.

Elazığlı öğrencilerin projesi 425 proje arasında ilk 50'ye girdi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen imam hatip okullarına yönelik Başarılı Örnekler Sergisi'nde Elazığlı öğrencilerin projesi ilk 50'ye girdi.

Genç Hafızlar Bölge Yarışmasında Elazığ'dan büyük başarı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, İmam Hatip Liseleri ve Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Hafızlar Yarışmasının bölge finali Şanlıurfa'da yapıldı. Yarışmaya Elazığ'dan katılan öğrenci, bölge birincisi oldu.

Aynı çatı altında hem öğrenciler hem de aileleri eğitim alıyor

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen proje çerçevesinde, atıl durumundaki okullar köy yaşam merkezine dönüştürülerek hem çocuklara hem de ailelerine eğitim yuvası oldu.

Aile Okulu Projesi Elazığ'da velilerin büyük ilgisini gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan 'Aile Okulu Projesi' Elazığ'da da velilerin büyük ilgisini gördü.

Uzun yıllar sonra sınava giren öğretmenlerden öğrencilere uyarı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) düzenlenen 'Uzman Öğretmenlik Sınavı'na girmek için kurallara uyan ve sabahın erken saatlerinde okul bahçelerine gelen öğretmenler, öğrencileri de sınav kurallarına uyması gerektiğini ve sınav yerlerine erken gelmeleri konusunda uyardı.

Bu sınavda öğrenciler yerine öğretmenler ter döktü

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen 'Uzman Öğretmenlik Sınavı' tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da başladı. Bu kez öğrenciler yerine öğretmenler ter döktü.

Elazığ'da Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce ülke genelindeki imam hatip liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının bölge birincileri belli oldu.

Matematik, korkulu rüya olmakta çıkıyor

Birçok öğrencinin korkulu rüyası olan ve öğrenmekte zorluk yaşadığı, Matematik dersinde yeni düzenlemelere gidiliyor.