Ihale Haberleri

Ihale Haberleri

Başkan Şerifoğulları, 'Bir ay içerisinde 255 konutun ihalesi gerçekleşecek'

Karşıyaka Mahallesi'nde rezerv alanda hazine arazisi üzerine 255 konutun yapılması noktasında bakandan söz aldıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Hızlı bir şekilde TOKİ plan ve proje çalışmalarını başlattı. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde yaklaşık bir ay içerisinde 255 konutun ihalesi gerçekleşecek ve konutların yapımına başlanılacak' dedi.

Vali Toraman: '2 bin 661 konutu teslim ettik, 5 bin 155'inin de inşaatına başlandı ve devam ediyor'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolmadan Elazığ'da 2 bin 661 konutun teslim edildiğini dile getiren Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, 'Elazığ genelindeki şantiyelerde 5 bin 155 konut inşası devam ediyor. İhale hazırlık aşamasında olan 4 bin 454 konut var' dedi.

Vali Toraman: 'Elazığ depremi sonrası 25 bin konutun anahtarını vatandaşlarımıza teslim etmiş bulunuyoruz''

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 25 bin konutun anahtarının vatandaşlara teslim edildiğini bildiren Vali Ömer Toraman, 'Elazığ 2020 depreminden sonra yapı stokunu önemli ölçüde yeniledi. 6 Şubat depreminin ardından da ihalesi yapılan deprem konutlarının sayısı 2 bin 598'dir. Bunların yaklaşık 2 bininin yapımı tamamlandı, önümüzdeki günlerde kurasını çekeceğiz' dedi.

Elazığ'a 800 yataklı deprem izolatörlü hastane

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, nisan ayının sonu veya mayıs ayının başında 800 yataklı deprem izolatörlü hastanenin ihaleye çıkacağını belirtti.

Elazığ merkezli 3 ilde ihaleye fesat karıştırma operasyonu: 10 gözaltı

Elazığ merkezli 3 ilde düzenlenen ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, görevi kötüye kullanma operasyonunda 1'i eski kamu görevlisi olmak üzere toplam 10 kişi gözaltına alındı.

Bakan Özhaseki, '180 binden fazla konutun ihalesini yaptık'

Kahramanmaraş merkezli depremlerden 18 ilin etkilendiğini ve 680 bin evin yıkıldığını belirten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Çok şükür ciddi adımlar atıyoruz. Bunun içindir ki gece gündüz demeden uğraşıyoruz. Şu ana kadar sağlam zeminlerde 180 binden fazla konutun ihalesini yaptık' dedi.

Elazığ'da eğitim personelinin maaş promosyon ihalesi ertelendi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından personelin promosyonlu maaş ödemelerinin sona ermesinin ardından yeniden gerçekleştirilen ihale tarafların anlaşamaması sonucu ileri bir tarihe ertelendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler çalışanları için promosyon ihalesi yapıldı

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinin maaş promosyon ihalesi gerçekleşti.

Elazığ'da spor salonu olmayan ilçe kalmıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen, merkez ile ilçe belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilerek Elazığ sporuna kazandırılacak olan spor salonlarında inşa çalışmaları devam ediyor.

Başkan Telçeken: 'Madenler, İstihdam Boyutuyla Değerlendirilmeli'

İlimiz maden ilçesinde bulunan zengin maden yataklarının işletilmesi amacıyla MAPEG tarafından yapılan ihale, Elazığ Madenciler derneği tarafından idari yargıya taşınmış, idari mahkeme de ihaleyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı vermişti.

Baharda karların erimesi ile coşan Dipni Çayı üzerine köprü yapıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak beldesinde bir çok üzücü olayın yaşandığı ve çiftçilerin büyük zorluk yaşadığı Dipni Çayı üzerine köprü yapıldı. İhale sonrası yapımı tamamlanan köprü hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük maden rezervi bulunmuştu, vatandaşlar ihale sonucunu bekliyor

Yaklaşık bir yıldır Elazığ'da çalışmalarını sürdüren Maden Tetkik ve Arama (MTA) tarafından yapılan inceleme ve saha çalışmalarında, cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi bulunmuştu. Maden rezervinin çıkarılması için yapılan ihalenin iptal edilmesinin ardından bölge halkı, sürecin tamamlanmasını bekliyor.

Elazığ'da belediye personeline Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi

Elazığ Belediyesi personellerine Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi.

Elazığ TSO Başkanı Arslan, 'Verdiğimiz mücadelenin haklılığı yüce Türk adaletinde bir kez daha tecelli bulmuştur'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 'Bugün geldiğimiz noktada Ankara 13. İdare Mahkemesi esastan karara bağlayarak ihaleye ikinci kez iptal etmiştir. Verdiğimiz mücadelenin haklılığı yüce Türk Adaletinde bir kez daha tecelli bulmuştur. Davaya konu olan tüm itirazlarımız dava kararında yer almış ve haklılığımız bir kez daha tescillenmiştir' dedi.

'İhale sil baştan'

Cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervlerinin işletilmesi için yapılan ihalenin iptali üzerine ETSO Başkanı Arslan'ın yaptığı açıklama hatırlandı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi sahasının ihalesi iptal edildi

Elazığ'da maden rezervleri ile ilgili EMMAD'ın açtığı dava, ihalenin iptali ile sonuçlandı.

Elazığ TSO Başkanı Arslan: 'Son ana kadar ihaleye girme koşullarını zorladık'

Maden sahasının ihalesinde son ana kadar girme koşullarını zorladıklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, 'Mahkemeden süreçlerin tamamlanmasını beklerken gece geç saatlerde aldığımız karar şu, bu ihaleye girip rekabet edememek acı bir durum. Biz 7 katrilyon lira geriden başladık. Kaça çıkartırsak çıkartalım üzerine 7 katrilyon lira koymamız gerekiyor. En azından ihaleyi meşrulaştırmayalım hukuki süreç devam ediyor. Biz bu ihaleye girmeyelim kararı aldık' dedi.

Türkiye'nin en büyük maden rezervi için toplantı düzenlendi

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin en büyük maden rezervinin bulunmasının ardından ilçedeki madenin işletilmesi adına Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Maden ilçesinde 'Polimetal maden sahası ihale süreci değerlendirme toplantısı' düzenlendi.

Madenler Aynı Şartname İle İhaleye Çıktı

Daha önce ertelenen Elazığ'ın Maden İlçesi'nde bulunan maden rezervlerinin ihale tarihi 21 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. İhale için açıklanan şartnamede ise izabe şartının olmadığı görüldü.

Elazığ'da Görünmezi Görünür Kılmak Projesi çalıştayı açılış toplantısı yapıldı

Elazığ'da 'Sivil Toplum Diyalogu VI' kapsamında Merkezi Finans ve İhale Biriminin desteğiyle yürütülen 'Görünmezi Görünür Kılmak' Projesi çalıştayı açılış toplantısı yapıldı.

Şartname taraf, ihale şeffaf!.. Neye yarar ki?

İlimiz Maden ilçesi sınırları içerisinde bulunan zengin maden kaynaklarının ETSO öncülüğünde kurulan 'Elazığ Girişim Gurubu' tarafından işletilmesi ile ilgili başlatılan süreç devam ederken, ilimiz milletvekilleri de bu konuda gerekli çalışmaları yapıyorlar.

Başkan Arslan 'İlimiz için tarihi bir dönem noktası olan yatırımı şehrimize kazandırmak istiyoruz'

Maden ilçesi bölgesindeki maden sahasıyla ilgili tüm alanda kamuoyunu bilgilendirdiklerini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, 'İhale tarihini vekillerimizin de araya girmesi ile 04 Nisan tarihine kadar uzatarak ihtiyaç duyduğumuz çok önemli bir zaman kazandık. Şimdi bu zamanı en iyi şekilde kullanıp ihale tarihine kadar hazır olmak istiyoruz. İlimiz için tarihi bir dönem noktası olan bu yatırımı şehrimize kazandırmak istiyoruz' dedi.