Doğalgaz Haberleri

Doğalgaz Haberleri

İlkokul öğrencisinin Milli Eğitim Bakanından 'Doğalgaz' talebi gülümsetti

Fırat Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte, Kovancılar ilçesindeki Hacı Ahmet Özbağı İlkokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı. Öğrenciler, kendilerini ziyaret eden Bir Dünya Oyuncak Topluluğu ile birlikte, gönüllerince eğlenerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlik sonrası röportaj veren ilkokul öğrencisi Yasin Kaya'nın Milli Eğitim Bakanına yönelik espri dolu cümleleri güldürdü.

Elazığ'ın bir ilçesi daha doğalgaza kavuştu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde pazartesi gününden itibaren doğalgaz verilmeye başlanacak.

Bu cam sayesinde doğal gazda yüzde 40'a yakın tasarruf sağlanıyor

Havaların soğuması doğalgaz tasarruf yöntemlerini gündeme getiriyor. Özellikle çift cam ritüeli ile 800 santigrat derecede ısıtılarak oluşturulan temperli ısıcamlar, kış aylarında yüzde 40'lara kadar yakıt tasarrufu sağlıyor.

Binadaki 'hasar' karmaşası, vatandaşları doğalgazsız bıraktı

Elazığ'da, 24 Ocak Sivrice ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasarsız raporu verilen 7 katlı binaya bir süre sonra ağır hasar verilince, konu mahkeme taşındı. Doğalgazı kesilen bina sakinleri ile esnaf çıkan karar sonrası şaşırdıklarını belirterek, yetkililerden 18 Eylül tarihinde görülecek mahkeme gününe kadar doğalgazlarının açılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Konutlarda 1 Ay, Sıcak Su İçin De 1 Yıl Ücretsiz Doğalgaz'

Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, 'Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek.' dedi. İkinci müjdede ise 'Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak.' açıklamasında bulundu.

Elazığ'da çöken binada arama kurtarma çalışmalarına doğalgaz sızıntısı nedeniyle ara verildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazdaki arama kurtarma çalışmalarına doğalgaz sızıntısı nedeniyle ara verildi.

Elazığ'da 2 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Elazığ'da bir dairenin doğalgaz topraklama kutusundaki metal çubuğu kestikleri tespit edilen 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Elazığ'da doğalgaz bulundu

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde Maden Tektik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından doğal gaz rezervi bulundu.